SOBNA VRATA

Sobna vrata su sasvim sigurno možemo reći neizostavni dio našeg svakodnevnog života. Ona su jednostavno svakodnevni ulaz u svijet u kome živimo i radimo. Štiteći našu intimu, sobna vrata nam daju dodatnu sigurnost, čuvaju nas od buke i osiguravaju nam zadržavanje toplote ili rashlađenog vazduha unutar prostorije. Kada kupujemo sobna vrata, pri samom odabiru moramo voditi računa o samom kvalitetu vrata i imati na umu koliko ćemo puta morati otvoriti i zatvoriti ista. Prema nezvaničnoj statistici, jedna sobna vrata se na stanu gde živi četvoročlana porodica otvaraju i do 150 puta dnevno. Zato pri odabiru sobnih vrata treba voditi računa i opredijeliti se za ona vrata koja pružaju najbolji odnos između cijene i kvaliteta. 
Sobna vrata nam u vizuelnom smislu daju poseban pečat u modernom oblikovanju radnog ili životnog prostora i omogućavaju nam da ga njihovim pravilnim odabirom oplemijenimo prema našoj želji. Takođe slobodno možemo reći da su sobna vrata postala dio namještaja, tako da se osim njihove osnovne funkcije razdvajanja prostorija vodi računa i o samoj estetici.

Sobna vrata iz naše ponude su izrađena od medijapan (MDF) ploča. 
Ukoliko se odlučite da ugradnja vrata bude naša, obezbijedili smo Vam profesionalnu i obučenu ekipu montažera sa dugogodišnjim iskustvom u svom poslu, a od kojih dosta zavisi krajnja estetika i izgled vrata. Montaža vrata se po preporuci radi po završetku svih građevinskih radova u prostoru (poslije gletovanja i krečenja), jer su sobna vrata u većini izvedbi predviđena za suvu montažu.