O NAMA

Hausmajstor

NEKOLIKO RIJEČI O NAMA

Preduzeće Haus Majstor osnovano je 03.10.2007. Osnovna djelatnost bila je popravka elektro i vodovodnih instalacija u domaćinstvima, kao i popravke bravarije i stolarije. Ubrzo smo uvidjeli da na tržištu nedostaju potrošni materijali za održavanje domaćinstava, sa odgovarajućim omjerom cijene i kvaliteta, za prioizvode koji su nam potrebni za obavljanje naše osnovne djelatnosti. Mjesec dana nakon osnivanja, otvorili smo svoj prvi maloprodajni objekat. 

Danas Haus Majstor posluje u sedam maloprodajnih objekata, od kojih se četiri nalaze u Podgorici, a po jedan u Baru, Nikšiću i Radanovićima.

icon

MISIJA

Haus Majstor ima misiju da Vam olakša sve popravke u kući, tako što obezbjeđuje najkvalitetniji materijal, dok sve obavljaju stručna lica sa dugogodišnjim iskustvom. 

icon

VIZIJA

Haus Majstor godinama gradi svoj imidž i uspio je postati prepoznatljiv i cijenjen na tržištu, a spoj iskustva i želje da budemo u koraku s trendovima na ovom polju čine da konstantno napredujemo u svom radu.

icon

ŠTA RADIMO

Vršimo popravke elektro i vodovodnih instalacija, kao i bravarije i stolarije u domaćinstvima, a posjedujemo i maloprodajne objekte.

Hausmajstor

KOMPANIJA KOJOJ MOŽETE VJEROVATI

Osim popravki elektro i vodovodnih instalacija, popravki bravarije i stolarije u domaćinstvima, Haus majstor posjeduje i maloprodajne objekte u kojima možete pronaći širok izbor: rasvjete, sobnih vrata, laminata, keramičkih pločica, sanitarije za kupatilo, tuš kada i kabina, galanterije za kupatilo, veliki izbor slavina, ručnog alata, elektro i vodovodnog materijala, lakova i boja za spolja i unutra, pronaći ćete i građevinska ljepila, materijal za suvu gradnju…
Pored usluga na terenu i maloprodaja građevinkih materijala, Haus majstor posjeduje i proizvodnju kupatilskog namještaja. Asortiman je biran po uzoru na najveće evropske proizvođače, kao i na osnovu dugogodišnjeg iskustva. Moguća je izrada namještaja po mjeri i dizajnu kupca.

Majstor